Om oss

Vi på Rätt Start designar och tillverkar barn och babyprodukter.
Företaget grundades 1988 och vi säljer främst våra produkter till barn och baby-butiker samt inredningsbutiker i Norden men har även export till ca 15 andra länder
bland annat Tyskland, England och Japan!
Vi på Rätt Start vill skapa produkter som gör barnets första år fyllda av glädje, trygghet och upptäckter. Som en ledande tillverkare av barn- och babyprodukter strävar vi efter att erbjuda föräldrar högkvalitativa, säkra och pålitliga produkter för varje skede av deras barns utveckling.

Licenser:
Vi på Rätt Start är stolta över att ha licens för att få tillverka produkter med
Bamse, Mumin, Astrid Lindgren/Ilon Wikland, Pippi Långstrump,
Emil i Lönneberga, Elsa Beskow och Mamma Mu.

Säkerhet i Fokus:
Vi förstår att föräldraskapets kärna är trygghet, och därför sätter vi alltid säkerheten i främsta rummet. Våra produkter genomgår tester för att säkerställa att de uppfyller och överträffar internationella säkerhetsstandarder.

Design med Känsla:
Varje produkt är skapad med omsorg och kärlek för att möta behoven hos både barn och föräldrar. Vi strävar efter att kombinera funktion och stil för att skapa produkter
som är både praktiska, lekfulla och fina.

Tillverkning:
Produktionen av våra produkter sker i specialiserade fabriker med mycket hög standard. Våra tillverkare är experter på det de gör och är noga införstådda med de extra höga säkerhets- och kvalitetskrav som ställs på babyprodukter. Vi ställer alltid väldigt höga arbetsvillkor hos våra tillverkare, de är certifierade av BSCI eller liknande och vi säkerställer att oskäliga arbetsvillkor inte förekommer.
Tillverkarna har även kvalitetsledningssystem (oftast ISO 9001).

Innovation för Utveckling:
Vi omfamnar kontinuerlig innovation för att stödja barnets naturliga utveckling. Mycket utav vårt sortiment är utformat för att stimulera och inspirera varje barns unika resa mot upptäckt och lärande.

Hållbarhet och Miljömedvetenhet:
Vi vill försöka att minimera vår påverkan på miljön. Genom att använda många hållbara material och produktionsmetoder strävar vi efter att skapa en positiv inverkan på planeten för framtida generationer.

Rätt Start har sitt säte i Bankeryd strax utanför Jönköping
och ägs utav Fred Gabrielson och Marcus Bjurenstedt.