Nyheter

Nyheter från vår Facebooksida

 

Håll Sverige Rent

FRONT pink illustration logo text - Kopia

6999 H  6941 H  6943 H 6945 H   6947 H

>>Gå till produktsida

Om SVTs "larm" om hormonstörande ftalater

Igår rapporterade SVT om att ftalaten DINP är hormonstörande - Rätt Start testar badleksakerna för förekomst av DINP sedan 2003

Rätt Start var först i Sverige med att marknadsföra ftalatfria badleksaker av PVC. Vi har testprotokoll på våra badleksaker sedan 2003, och vi har alltid inkluderat ftalaten DINP i våra tester. Det är ett viktigt arbete då hormonstörande ämnen är farligt dels då barnet stoppar leksaker i munnen, dels vill vi inte ha hormonstörande ämnen i vår miljö och grundvatten. Välj testade badleksaker!

20141030 Rätt Start har koll på plast

Badleksaker för alla familjer, även de regnbågsfärgade

Rätt Start gillar Regnbågar. Vi gillar alla sorters familjer och gillar att acceptansen för olika ökar. Våra produkter designas och tillverkas för att leva upp till de högsta av säkerhets- och  tillverkningskrav. Trots det gillar vi att kalla våra produkter ”inklusiva” snarare än ”exklusiva”. Hurra för alla som är olika!

20141029 Nya Badleksaker

Nya roliga bäddset för alla barnrum med lekfulla barn

Dinosaurier—är det inte alltid spännande? Ständigt i ropet—efter miljontals år…! Vi har gjort ett Babymönster med ”Babysaurier”. Som alltid i Rätt Starts höga kvalitet och i glada färger. Om det sedan en tid bor en liten vilde hemma hos er, eller kanske har ni en på väg? 2015 kommer att fyllas av dinosaurier och det känns underbart att få presentera påslakan, spjälskydd, amningskuddar, skötbäddar och filtar med små vilda ´Babysaurier”

20141029 Babysaur